Εργαστήρια - Διαγνωστικά Κέντρα

Αποκλειστικές ομάδες πελατών και ευέλικτες υπηρεσίες

Η εταιρεία μας διασφαλίζει την επικαιρότητα, την αποδοτικότητα κόστους και τη συμμόρφωση που απαιτούνται για να διασφαλιστεί ότι τηρούνται επαγγελματικά τα χρονοδιαγράμματά σας.

Πιστοποιήσεις

Μπορεί το βασικό αντικείμενο της εταιρείας μας να είναι ο εξοπλισμός και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε μεγάλης κλίμακας έργα που αφορούν τον εργαστηριακό εξοπλισμό και κλιματισμό. Αυτό δεν μας κάνει αδιάφορους σε μικρότερης κλίμακας επιχειρήσεις οι οποίες μπορεί να μην έχουν ανάγκη από εκτεταμένης κλίμακας προμήθειες, όμως απαιτούν την ίδια προσοχή και εξειδίκευση από αυτόν που θα τους προμηθεύσει με εκείνο τον εξοπλισμό που έχουν ανάγκη.

Σε περιπτώσεις που η ανάγκη πχ ενός μικρού εργαστηρίου, είναι προμήθεια μιας απαγωγού εστίας, η εταιρεία μας θα δώσει την ίδια ακριβώς σημασία και προσοχή όπως και σε πελάτες που θα ζητήσουν από εμάς ένα μεγάλο έργο.

Σε εμάς ο μικρός πελάτης, όπως πχ ένα μικρό διαγνωστικό κέντρο, θα βρει λύσεις εκτός από την προμήθεια του εργαστηριακού εξοπλισμού του και σε τυχόν εργασίες διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων (οικοδομικά) που μπορεί να έχει ανάγκη και δεν θα υποχρεωθεί να ζητήσει βοήθεια από διαφορετικούς προμηθευτές.

Η γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας περιλαμβάνει εργαστηριακούς πάγκους, απαγωγούς εστίες, Laminar Flow, μηχανήματα αερισμού-εξαερισμού, μηχανήματα κλιματισμού, επιφάνειες εργασίας από υλικά όπως CORIAN, SYMEX (HPL), KERAPLAN (STONEWARE), DUROPAL κλπ)   εξαρτήματα (όπως χημικούς κρουνούς υγρών και αερίων, ρευματολήπτες για χημικά περιβάλλοντα κλπ), φίλτρα αέρος ( φίλτρα ενεργού άνθρακα, απόλυτα φίλτρα, σακόφιλτρα, προφίλτρα κλπ).

Ειδικά στον χώρο των ανοξείδωτων κατασκευών η τεχνογνωσία μας μπορεί να καλύψει και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις των τμημάτων που έχουν ανάγκη να εξοπλισθούν με αυτές.

Επίσης η εταιρία μας έχει να επιδείξει μια σειρά από έργα στα οποία έχει σχεδιάσει, κατασκευάσει και εγκαταστήσει πλήρεις αυτοματισμούς για τον καθαρισμό του αέρα, για τον κλιματισμό πάσης φύσης χώρων αλλά και για τον βιολογικό καθαρισμό αποβλήτων πριν την απόρριψή τους στο δίκτυο της κεντρικής αποχέτευσης.

Τα συνεργεία μας είναι εξοπλισμένα με όργανα μετρήσεων, πιστοποιημένα μέσα από τις διαδικασίες του ISO 9001 της εταιρείας μας, με τα οποία μπορούν να διασφαλίσουν τα επίπεδα ποιότητας του αποτελέσματος των εγκατεστημένων λύσεων που προσφέρουμε.

Η εταιρεία μας με το επιστημονικό δυναμικό που διαθέτει είναι έτοιμη να συζητήσει μαζί σας, τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, αλλά είναι σε θέση να παρουσιάσει και λύσεις, μετά από μελέτη των απαιτήσεών σας, έχοντας την εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσα από την συνεχή έρευνα που κάνει στην αγορά για νέα προϊόντα και λύσεις στον χώρο του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και του εξοπλισμού πάσης φύσεως εργαστηρίων.

elGreek